Blogolj!
Itt a vélemény számít!
2019. 12. 12. | csütörtök | EUR: 329,52 Ft | USD: 295,98 Ft | CHF: 301,21 Ft
https://kulturvilag.blogstar.hu/2019/12/12/ady-ott-allt-a-szemunk-elott-lazar-csaba-igazi-szinhazi-elmenyt-nyujtott/87378/

Ady ott állt a szemünk előtt - Lázár Csaba igazi színházi élményt nyújtott

kultúra
Kultúrvilág
https://15millio.blogstar.hu/2019/12/12/szekely-gyermekek-adtak-adventi-musort-az-orszaghazban/87374/

Székely gyermekek adtak adventi műsort az Országházban

közélet
NEM! NEM! SOHA!

Tudni illik!

Víz nélkül maradt egy ausztrál iskola a Coca-Cola miatt

Egészen döbbenetes és szomorú sztorit hozott le a Guardian, ami azt írja, hogy egy ausztrál iskolában egész egyszerűen kiszáradt egy kút, mert a Coca-Cola helyi gyára kitermelte az ivóvizet.

Módosul a vonatközlekedés a hétvégén

A Mávinform közlése szerint pénteken a munkanapra, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint fognak közlekedni a vonatok a szombati munkanap miatt.

Megkezdődött a parlamenti választás az Egyesült Királyságban

A 650 választókerület csaknem 50 ezer választóhelyiségében az 50 millió brit választópolgár helyi idő szerint reggel 7 és este 10 óra - közép-európai idő szerint 8 és 23 óra - között voksolhat egyéni jelöltekre.

Magyar Kulturális Intézet nyílt Szöulban

Az intézet megnyitása a két ország között jó viszony ápolásának és a jövőbeni együttműködésnek egyik fontos állomása. A megnyitón erről a kapcsolatról szót ejtett Szijjártó Péter, a magyar külgazdasági és külügyminiszter is, kiemelve azt, hogy Magyarország 30 évvel ezelőtt a közép-európai országok közül elsőként vette fel a diplomáciai kapcsolatot Dél-Koreával.

A budapestiek elsöprő többsége egyetért a Liget Budapest Projekttel

Közvélemény-kutatás: a tervek ismeretében a budapestiek 70 százaléka támogatja a Liget Budapest Projektet - a megkérdezetteknek az Új Nemzeti Galéria és a Magyar Innováció Háza tervei tetszenek a legjobban.